06 – 55 73 44 99 info@cmcnederland.nl
previous arrow
next arrow
Slider

Over C.M.M.

C.M.C. is de specialist als het gaat om het leveren van (slaap)hefdaken voor alle soorten bestelwagens. Heeft u een klant waar een hefdak voor geplaatst dient te worden? Wij helpen u met een glimlach en voor iedere bestelwagen hebben wij het juiste dak in huis! Alle daken sluiten aan bij de originele carroserie.

Uw klant, onze service!

Net als u gaan wij voor het maximale 
resultaat. Wij leveren  graag het hefdak van uw klant.
Uiteraard met de service en garantie waar wij voor staan!

C.M.C. Diensten

C.M.C. Nederland - Slaaphefdaken

C.M.C. Slaaphefdaken

Een slaaphefdak is langer dan een klassiek hefdak. Een slaaphefdak beslaat de gehele lengte van de bus en zorgt voor nog meer leefruimte en comfort.

FSL hefdaken

Een hefdak zorgt voor een totale verhoging van de bus, waardoor de leefruimte en het comfort in de camper enorm wordt vergroot. Het inklapmechanisme van de hefdaken zorgt ervoor dat tijdens autoritten de aerodynamica van het voertuig behouden blijft.

Occasions

Bent u op zoek naar een geschikte occasion bedrijfsbus, maar weet u niet welke type bus hiervoor het meest geschikt is voor camper? Wij kunnen u hiermee helpen.

C.M.C. Nederland - Interieurbouw

Interieurbouw

Ieder project begint met een idee. Uw idee. Wij luisteren naar uw ideeën en adviseren u in de inbouw mogelijkheden en geven praktische tips bij het samenstellen van een definitief interieurontwerp.

C.M.C. Nederland - Op maat gemaakt

Op maat gemaakt

C.M.C. produceert custom hefdaken onder eigen naam. In 1995 is in samenwerking met van Thull Development en Ropema plaatbewerking een C.M.C. hefdak ontwikkeld die meer voordelen biedt dan de traditionele hefdaken.

Een selectie uit onze laatste projecten

Dreamroom

Voor extra slaapplaatsen en opslag.

Mercedes Viano / Vito

Het CMC slaaphefdak is standaard leverbaar in de kleuren wit en antraciet. Tegen een meerprijs kan de kleur van het voertuig gebruikt worden.

Multivan en Volkswagen Transporter 5 / 6

Het CMC slaaphefdak is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes, zowel voor de KWB als de LWB basis.

Ford Transit Custom verlengd

CMC levert diverse maten hefdaken en verhoogde daken, waaronder een slaaphefdak voor de verlengde uitvoering van de Ford Transit. De voorbeelden spreken voor zich!

Fiscaal hefdak voor Renault Trafic

Dit hefdak is verkrijgbaar voor zowel de korte als de lange uitvoering ( 245 en 210 cm ) Ook voor de Vivaro en Nissan Primastar

Slaaphefdak universeel

De universele slaaphefdaken zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en breedtes. De meest gangbare modellen zijn voorzien van een voorspoiler, om windgeruis te voorkomen.

Op maat gemaakt

Voor verschillend merken voeren wij ook maatwerk uit. Informeer naar de mogelijkheden.

Mercedes Sprinter / Volkswagen Crafter

Het CMC slaaphefdak voor deze grotere modellen bedrijfswagens is verkrijgbaar in drie verschillende lengtes.

Offerte aanvragen bij C.M.C.?

Wij maken graag een offerte voor het project van uw keuze. Neemt u liever contact met ons op per telefoon dan kan dat op nummer: 06 – 55 73 44 99.